این قسمت از سیب زمینی رو نباید مصرف کرد؟!

چه یه تیکه از سیب زمینی رو نباید استفاده کرد؟؟؟؟

 

 

طبق گزارش میهن تازسیب زمینی یکی ازغذاهای محبوب و پر استفاده

مردم ایرانه، که به صورت آب پز و سرخ کردنی مصرف می

شه، سیب زمینی می تونه شامل مواد سمی بوده و سلامت مصرف

کنندگان رو به خطر بندازه، اگه در انتخاب سیب زمینی دقت نکنین، سلامت

شما رو به خطر میندازه.

 

 

سیب زمینیایی که یه تیکه از اونا به رنگ سبزه، واقعا می

تونن دارای یه جور سم به نام «گلیکو آلکالوئید» باشن، که به طور طبیعی

در سیب زمینی به وجود میاد و واسه سلامت آدم مضراست، اما

محققان فکر می کنن که فقط با بریدن قسمتای سبز شده میشه

بخش بزرگ سم تولید شده رو از سیب زمینی جدا کرد و خطر رو کم کرد.

 

 

سم «گلیکو آلکالوئید» یه جور ماده سمی طبیعی در سیب زمینیه،

 

که خاصیت ضد میکروبی، حشره کشی و ضد قارچی داره، که شاید به

عنوان یه ماده دفاعی در برابر حمله موجودات خارجی و به خاطر حفاظت از گیاه در مقابل آفات و بیماریا تولید شده، با این حال این ماده

می تونه واسه آدم خطرناک باشه و از حد معینی بیشتر دلیل مریضی

جدی شه.

 

 

نشونه های مسمومیت با سم «گلیکو آلکالوئید»

معمولا نشونه های مسمویت ۸ الی ۱۲ ساعت بعد از هضم سیب زمینی

سبز شده شروع می شه، که این نشونه ها می تونه به صورت به هم

خوردن وضعیت گوارشی و یا مشکلات عصبی نمایان شه.

 

 

آثار کم اون شامل سردرد، سرگیجه، دل درد، تهوع، استفراغ و اسهال

است، بی قراری، خواب آلودگی و برهم خوردن تعادل روانی و لرزش از

دیگه نشونه های این مسمومیته، اما از سویی در خیلی از دیگر

بیماریا هم این نشونه ها مشاهده می شه امکان تشخیص اشتباه اون

بسیاره.

 

 

.

منبع : mihantaz.com

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا