پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

عنوان پایان نامه :

 مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

 

 

1-19-1- تولید دوغ

کیفیت شیر مورد استفاده برای تولید دوغ مانند ماست می باشد، ولی استاندارد چربی برای آن صفر درجه می باشد. دانسیته مطلوب 031/1 است و اسیدیته حداکثر 16 درجه دورنیک قابل قبول می باشد. چربی آن را دقیقاً استاندارد می کنند. پس از گرفتن خامۀ شیر آن را به تانک ذخیره شیر خام پمپاژ می کنند از این مرحله پاستوریزاسیون آن آغاز می شود که دمای مورد استفاده بالای 90 درجه سانتی گراد می باشد(کریم،1385 ).

مراحل پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون مانند ماست می باشد. پس از خنک کردن این شیر تا 50 درجه سانتی گراد آن را مجدداً به یکی از تانک های ذخیره شیر خام که قبلاً عملیات تمییز کردن درجا(CIP) کامل روی آن انجام گرفته منتقل می کنند. سپس آن را از طریق تانک مخلوط کن به میزان 3 درصد مایه زنی می کنند. هم زدن تانک را پس از یکنواخت شدن مایه خاموش کرده و آن را به مدت 3 الی 4 ساعت به حال خود رها می کنند تا در اثر فعالیت باکتری های مایه، لخته تشکیل شود. هنگامی که اسیدیته آن به 10 درجه دورنیک رسید، بهترین زمان برای افزودن سایر مواد است  که این مواد شامل نمک، آب، اسانس نعناع و کاکوتی می باشد. از میان مواد فوق آب از اهمیت زیادی برخوردار است و نحوۀ اضافه کردن آن باید به گونه ای باشد که دانسیته محصول نهایی بدون احتساب نمک 026/1 تا 027/1 باشد(مرتضوی و همکاران،1385).

  پایان نامه ارشد-استفاده از احادیث، روایات و آیات قرآنی در اشعار

تولید دوغ همراه با سایر فرآورده‌های لبنی تخمیری در خاورمیانه و آسیای میانه، از قدیم متداول بوده و امروزه مصرف آن در کشور‌های ایران، عراق، سوریه و ترکیه بسیار رایج است. تولید صنعتی این محصول در ایران، سابقه ای بیش از 40 سال دارد. بر اساس استاندارد ملی ایران، دوغ نوشیدنی حاصل از تخمیر لاکتیکی شیر است که ماده خشک آن از راه رقیق کردن ماست دوغ سازی (پس از تخمیر) یا شیر دوغ سازی پیش از تخمیر استاندارد شده باشد(بی نام،1374).

 

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 لینک متن کامل پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی با عنوان مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی