دانلود پایان نامه مهندسی کشاورزی : مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

 مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

 

 

1-5- پروبیوتیک ها

تاریخ استفاده بشر از مکمل های غذایی میکروبی زنده نظیر شیر تخمیر شده به قرن ها پیش بر می گردد. با شروع قرن بیستم، اِلی مچنیکف از مؤسسه پاستور فرانسه، نخستین کسی بود که مزایای سلامتی بخشِ باکتری های اسیدلاکتیک و اثراتِ سودمند آنها را ارائه کرد. او پیشنهاد کرد که باکتری های اسیدلاکتیک در روده جای باکتری های پروتئولیتیک نظیر کلستریدیوم که تولید مواد سمی حاوی فنول، ایندول و … می کنند، را می گیرند(گورنر،2008).

در سال 1917، Alfred Nissle یک سویه از E.coli را از دستگاه گوارش فردی جدا سازی کرد. در سال 1930، Minoru shirota نوشیدنی شیری تخمیری را با لاکتوباسیلوس کازئی معرفی نمود و در سال 1970 در کشور آمریکا، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس NCFM معرفی گردید. در سال 2008 سرعتِ رشد تولید و مصرف غذاهای پروبیوتیک 30 تا 50 درصد افزایش یافت(لحتینن،2006). به طورکلی در 20 سال اخیر، مصرف فرآورده های پروبیوتیک با باکتری های اسیدلاکتیک به طور صعودی افزایش یافته که بیشتر به صورت ماست و نوشیدنی های مختلف بوده است(کولیدا،2002).

پروبیوتیک ها همچنین می بایستی در طول انتقال به هدف مورد نظر خود در سیستم گوارش زنده و فعال باشند. این نکته مهمترین فاکتور در مورد استفاده از پروبیوتیک ها در مواد غذایی است. همانطور که بیان شد، یکی از راهکارهای افزایش زنده متنی و قابلیت بقاء پروبیوتیک ها در مواد غذایی، بکارگیری ترکیبات غذایی پری بیوتیک است.

  دانلود پایان نامه ارشد رشته جغرافیا-نرم افزار GIS

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 لینک متن کامل پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی با عنوان مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی